Roland Garros & Parijs 2014

Wilt u tennis op topniveau meemaken van dichtbij?

 

 

 

Holiday-travel brengt u naar de tribunes van dit legendrarische tennistoernooi in Parijs

 

2-daagse luxe busreis 24 en 25 mei 2014.

wij bieden u een adembenemend tennisweekend aan inclusief een dagtocht naar het centrum van Parijs met avondtour langs alle bezienswaardigheden en een dagticket voor Roland Garros.

U reis met een luxe comfort class dubbeldekker touringcar, met voldoende beenruimte naar Parijs. In de touringcar is een hostess aanwezig die jullie voorziet van een hapje en een drankje en waar je alle vragen aan kunt stellen.

Een dagticket voor de bijbanen van Roland Garros zit bij de prijs inbegrepen. Dit bijbaanticket geeft toegang tot de bijbanen 2 t/m 18 op zondag 25 mei. dit is de eerste dag van het grand slam toernooi. Het unieke van de bijbaanticket is dat u zelf kunt bepalen hoe dicht u tegen het veld aan gaat zitten en welke bijbanen u kiest op het park van Roland Garros.

U logeert in het 4* Mercure hotel Orly, dat is gelegen buiten het stadscentrum op 15 minuten van Roland Garros.

 

Opstapplaatsen:

Maasbracht 05.40 uur

Nederweert gemeentehuis 06.00 uur

Eindhoven vd Valk hotel 06.30 uur

 

Kosten € 145,- per persoon.

Inclusief busreis, hotel op basis van 2-persoonskamer incl. uitgebreid ontbijt, dagticket voor bijbanen Roland Garros ( 25 mei), stadsplattegrond Parijs, een kopje koffie of thee op de heenreis.

 

Reisprogramma:

zaterdag 24 mei:

In de vroege ochtend vertrekken wij vanuit Limburg. Met een ruime pauzestop arriveert u rond 13.00 uur in het hartje van Parijs, nabij Place de la Concorde. U heeft hier een vrije middag of u maakt gebruik van een excursie programma( optioneel) met boottocht over de Seine en een bezoek aan Tour Montparnasse van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft over de stad Parijs.

Vanaf de busparkeerplaats wandelt u gemakkelijk aan de hand van een stadsplattegrond naar highlights, zoals de Champs Elysee,Opera,Eiffeltoren,Arc de Triomphe, het Louvre, Place vendome, en het bekende warenhuis Galaries Lafayette.

om 19.00 uur start de avondtour langs alle grote bezienswaardigheden. De chauffeur zal tijdens deze tour alle achtergrondinformatie geven over de bezienswaardigheden in Parijs.

Zondag 25 mei:

Na een uitgebereid ontbijt in het hotel vertrekt de bus naar het Bois de Boulogne waar het tennispark Roland Garros zich bevind.

11.00 uur aanvang eerste wedstrijden

19.00 uur vertrek richting Nederland

01.00 uur aankomst Nederweert